Kezelések, manuálterápia

A RENDEZŐELV
A  Back 2 Balance KONCEPCIÓ

 

Miről is van szó? A lent olvasható technikák zseniálisak a maguk nemében, ezért tanultuk meg őket. Azonban mindegyik részmegoldásokat jelent, az adott problémára ott és akkor tökéletes, de az eredmények hosszútávú megtartására és az önfeledt, felszabadult mozgás visszanyeréséhez még kellenek utómunkálatok😊. Így a terápia akkor lehet hatékony, ha egy rendszerbe helyezzük az egészet és mindig a te problémád és a terápia megfelelő szakaszának ismeretében választunk kezelést. A mi rendszerünk a Back 2 Balance Koncepció.

 

Ha kíváncsi lettél a részletekre, töltsd le ingyenes ebookunkat!

Mi történik az első alkalommal?

Az első találkozásnál a cél a fájdalom forrás megtalálása és annak hatékony kezelése, hiszen mindenkinek az a fontos, hogy ne fájjon tovább.

  • Alapos kikérdezéssel kezdünk. Itt végre – a túlterhelt egészségügyi rendszerrel szemben – lehetőséged nyílik arra, hogy alaposan kivesézzük a problémád.
  • Ezután következik a fizikális vizsgálat, ahol különböző tesztekkel felmérjük a mozgásszervrendszered állapotát.
  • Végül következik az első kezelés. Ebben a fázisban a lent felsorolt terápiák közül válogatunk, a fájdalom gyors csökkentése érdekében.
  • Ha olyan problémát találunk, ami orvosi beavatkozást igényel, akkor továbbküldünk a megfelelő orvos kollégához.
  • Ha nem mi vagyunk a legmegfelelőbbek a problémád megoldására, azt is megmondjuk és ajánlunk olyat, aki szerintünk neked megfelelőbb lenne.

Mi történik a továbbiakban?

Ha már nem fáj, akkor elkezdjük az építkezést, és az alapoktól kezdve újraépítjük a rendszert, hogy egy erős, terhelhető, tartósan fájdalommentes tested legyen ismét.

 

Szeretném visszanyerni a régi formámat!

Nézd, milyen módszerek állnak rendelkezésünkre ahhoz, hogy be tudjuk tartani az ígéretünket:

 

KEZDETNEK A
A három nagy “M”
MAITLAND – MULLIGAN – MCKENZIE