Derékfájás, nyaki fájdalom, esetleg sportsérülés keseríti meg a mindennapjaidat? Szeretnél újra aktívan élni? Rettegsz, hogy egy újabb rossz mozdulat ismét napokig tartó kellemetlenséget okoz? Unod már, hogy több különböző gyógymód kipróbálása után még mindig nem értél el eredményt? A jó hír, hogy a Therapy4U gerincterápiás központban már több ezer hozzád hasonló páciensnek segítettünk megszabadulni a fájdalomtól. Mutatjuk, hogyan.

Új honlap, régóta alkalmazott sikeres koncepció

Ha régi páciense vagy a rendelőnek, akkor feltűnhetett, hogy teljesen megváltozott a honlapunk. Ennek egyik legnagyobb újdonsága a rendelőben már régóta alkalmazott koncepciónk megfogalmazása, aminek a Back 2 Balance nevet adtuk. Ha pedig először jársz az oldalon, ugyanúgy újdonságként fog érinteni. Így vagy úgy, itt az ideje, hogy átfogóbban bemutassuk a rendelőnk munkásságát, és az azt meghatározó Back 2 Balance koncepciónkat.

Ismerd meg (jobban) a Therapy4U gerincterápiás központot!

Pataki Dalma vezető gyógytornászunk azzal a céllal alapította meg a Therapy4U rendelőt, hogy egységes nyelvet beszélő, state of the art technikákat alkalmazó, magasan képzett gyógytornász-manuálterapeutákból álló csapatot gyűjtsön maga köré, hogy végre a problémádnak leginkább megfelelő terápiát kaphasd

Az elmúlt 15 évben a pácienseink 80%-a ajánlás útján érkezett (ami egyébként ideális), így nem igazán fordult nagy figyelem a marketing tevékenységre, az internetes kommunikációra vagy a brand építésre. Az ajánlások alapján érkező emberek aránya nem változott, azonban sok új, fiatalabb gyógytornásszal bővült a csapatunk. Ennek hatására egyre nagyobb szükségét éreztük a hiányzó online jelenlét kialakításának – így született meg az új weboldal és kapott nevet a szakmai koncepciónk, a Back 2 Balance.

Az eltelt évek alatt sokan fordultak meg a rendelőben olyanok, akik már rengeteg helyen, sokféle módszert kipróbáltak, ami sajnos nem segített vagy csak átmeneti enyhülést hozott, nálunk viszont elérték a tartós fájdalommentességet. Mostanra sok külsős gyógytornász kollégának is segítséget nyújtunk, ha elakad a kezeléssel, illetve sokan járnak hozzánk tanulni is, hiszen egyfajta szakmai műhelyként is működünk.

Mi az a Back 2 Balance koncepció?

Követve a világ trendjeit, arra gondoltunk, hogy nevet kellene adnunk annak a szemléletnek amit évek óta alkalmazunk a gyakorlatban. A Back 2 Balance különböző manuálterápiás technikák elsajátítása, rengeteg kutatási eredmény összesítése és 30 év szakmai tapasztalat esszenciájából állt össze. Nem állítjuk, hogy feltaláltuk a kereket, arra nincs is szükség, hiszen számos zseniális módszer és rehabilitációs protokoll létezik már.

Akkor mit csináltunk mi? Mi ezeket a módszereket elsajátítottuk és ötvöztük a legújabb rehabilitációs protokollokkal és az anatómiai, élettani tudásunkkal, ezáltal egy új minőséget teremtve a részekből. 

Miben segít a Back 2 Balance?

A Back2Balance 4 fő lépésben segít újra egyensúlyba kerülni magaddal úgy, hogy az elmúlt évtizedek tapasztalatát és tudását rendszerbe foglalva, teljesen személyre szabva alkalmazza. Ennek eredményeként a páciens problémáját egészében látva, ugyanakkor célzottan kezeljük.

A Back 2 Balance koncepció megmutatja, hogy:

  • melyik szövetből ered a fájdalom,
  • mitől terhelődik túl a fájdalmas terület,
  • hogyan tudod kontrollálni a fájdalmat, illetve
  • hogyan leszel képes hosszú távon fenntartani a fájdalommentes állapotot.

Ha szeretnél többet megtudni, iratkozz fel hírlevelünkre és töltsd le az ingyenes Back 2 Balance koncepcióról szóló e-bookot: https://therapy4u.hu/gerincfajdalom-back-2-balance-ebook/ 

Ha pedig úgy érzed, eleged volt már a próbálkozásokból és végre tartós megoldást szeretnél mozgásszervi problémáidra, akkor jelentkezz be hozzánk egy állapotfelmérésre, és tapasztald meg a Back 2 Balance koncepciót a gyakorlatban!

Időpontfoglalás: https://therapy4u.hu/idopontfoglalas/