Miért mi tudunk a legjobban segíteni Önnek?

Tényszerűség, nem ámítás!

  • Mivel tűnünk ki a többi mozgás stúdió közül Budapesten?

  • Kezeléseink során csak és kizárólag tudományos bizonyítékokkal bíró technikákat alkalmazunk.

 

  • Szolgáltatásainkkal
   Nem csupán egy gerincterápiás központ vagyunk, hanem Magyarországon először indítjuk útjára a medical fitness irányzatot gerincproblémás emberek számára.

 

  • Csapatunkkal
   Fontos kiemelnünk, hogy Pataki Dalma (Vezető gyógytornász, Maitland manuálterapeuta, McKenzie terapeuta, Kinematic taping és neurodynamika oktató) mellett a Therapy4U jelenlegi csapata elhivatott, gyakorlattal rendelkező, magasan képzett gyógytornász és Maitland manuálterapeuta, aki ezek mellett egyéb terápiás módszereket is alkalmaz szükség szerint.

 

 • Garanciát vállalunk
  A Therapy4U csapata garanciát vállal arra, hogy minden kollégától ugyanazt a magas színvonalú kezelést kapja a páciens. Ezt három dologgal biztosítjuk:

   1. a rendelőben csak olyan gyógytornászok dolgoznak akik sikeres vizsgát tettek a Nemzetközi Maitland manuálterápiás képzésen

   

   1. ha három kezelés után nem lenne megfelelő mértékű pozitív változás, a kollégák konzílíumot tartanak a vezető gyógytornász részvételével, hogy új irányt szabjanak a terápiának.

   

  1. Ha ez sem lenne elég, bármikor segítséget kérhetünk mentorunktól John Langendoentől.

   

 • Számunkra fontos az Ön egészsége, ezért a fájdalmak kezelésétől egészen az optimális sportolási lehetőségekig komplex szolgáltatást kínálunk.

 

Hívjon minket most, hogy kitaláljuk, hogyan kezdje el !
Látogasson el hozzánk és bemutatjuk valamennyi ajánlatunkat, amelyeket panaszai megszüntetésére illetve mozgása fejlesztésére kínálunk!